Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Het laatste nieuws

Motivatiebrief schrijven tips Motivatiebrief schrijven tips 29-11-2020

Sta je op het punt te solliciteren? Een motivatiebrief is de eerste indruk die je achterlaat bij je toekomstige werkgever. Des te belangrijker dat jij in de motivatiebrief laat zien waarom jij de meest geschikte werknemer bent. Weten hoe? Wij geven jou belangrijke tips!

Lees meer
Hoe een outplacement bureau jou als werknemer helpt Hoe een outplacement bureau jou als werknemer helpt 29-11-2020

Een outplacement bureau is voordelig voor zowel werknemers als werkgevers. Het biedt werknemers begeleiding naar een nieuwe baan en het zorgt voor een prettige beëindiging van het dienstverband. In deze blog lees je hoe een outplacement bureau jou als werknemer kan helpen.

Lees meer
Ontslagen, wat nu? Ontslagen, wat nu? 29-11-2020

Je bent ontslagen of zit in een outplacement traject. Hoe geef je dan invulling aan je nieuwe loopbaan?

Lees meer
Keuzes maken als 50-plusser Keuzes maken als 50-plusser 29-11-2020

Denk jij als 50-plusser dat je te oud bent voor de arbeidsmarkt? Of heb je dit gevoel ook al op een andere leeftijd? In deze blog neemt Jacqueline je mee in haar ervaring met NieuwKans nadat haar dienstverband op 57-jarige leeftijd werd beëindigd.

Lees meer
Employability: 'Living your own future' Employability: 'Living your own future' 29-11-2020

Employability is ‘Living your own future’. Dit betekent zelf invloed uit kunnen oefenen op je toekomst door de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt te volgen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Lees meer
Leef jij je eigen toekomst? Leef jij je eigen toekomst? 29-11-2020

Een nieuwe uitdaging in je werk of een carrièreswitch maken: Leef jij je eigen toekomst?

Lees meer
Blog : vergelijken van employability en buro's gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid Blog : vergelijken van employability en buro's gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid 29-11-2020

Of je dit blogartikel nu leest als personeelsfunctionaris, HR manager of als personeelslid. In onze ervaring zijn de belangrijkste vragen...

Lees meer
Leuk : onze coach groepssessie Leuk : onze coach groepssessie "Coverworkshop" 29-11-2020

Lees de achtergrondinfo & bekijk het resultaat van de "coverworkshop" groepssessie, waar onze coaches aan mee hebben gedaan.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het