Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Outplacement in Hilversum

Als organisatie en als mens ontkom je er niet altijd aan. De organisatie en de medewerker nemen afscheid van elkaar. Voor beide partijen een spannend en zorgvuldig proces. Hoe ziet de toekomst eruit?

Wij helpen wij jou of jouw medewerkers vanuit outplacement in Hilversum aan een duurzaam en passend dienstverband of met de start van zelfstandig ondernemerschap. 

Bel 085-0708520 Mail info@nieuwkans.nl Telefonisch bereikbaar: werkdagen 09:00 - 17:00
Bekijk onze 14 adviseurs
Ik ben een:
Werkgever
Werknemer
Onze 2 belangrijkste pijlers
1. Duurzame inzetbaarheid 2. Outplacement

Duurzame inzetbaarheid

Living your own future ‘Invloed hebben op je toekomst’

Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van een medewerker om nu én in de toekomst toegevoegde waarde te leveren voor een organisatie. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het functioneren van hun medewerkers afhangt van meer factoren dan alleen dat wat zich afspeelt op de werkvloer. Hoewel een werknemer hier zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor is, ligt het voor de hand dat de werkgever hieraan bijdraagt door rekening te houden met de specifieke wensen en omstandigheden van medewerkers in hun verschillende levens- en loopbaanfasen.
Met de medewerker in gesprek is een startpunt voor de organisatie om invulling te geven aan duurzame inzetbaarheid. Wat is de toekomstige strategie van de organisatie, hoe veranderen de functies en worden er straks andere competenties van de medewerkers gevraagd? Door de medewerker deze inzichten te geven wordt deze zich bewust of zijn functie/rol ook nog passend is voor hem of haar in de toekomst. Of dat jullie gezamenlijk kunnen kijken naar kansen en mogelijkheden (intern-extern) waar men naar toe kan groeien.
Inzicht geeft vertrouwen waardoor men makkelijker keuzes durft te maken. Wat uiteindelijk bijdraagt aan optimale teams, hoge medewerkerstevredenheid, verhoogde arbeidsproductiviteit en indirect ook op preventie en verzuim. 
Deze waardevolle investering in persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan gemotiveerde medewerkers die in staat zijn, ook op de langere termijn, in te spelen op veranderingen binnen jouw organisatie.

Wie hebben wij blij gemaakt?

Bekijk onze klanten

Onze coaches

Leer ons kennen
Openingstijden
Maandag 08:30-17:30
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Aangesloten bij
Werkgever
Werknemer
Wij zijn ook werkzaam in: Regio Hoofddorp Regio Hilversum