Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

In een snel veranderende wereld even de tijd nemen om stil te staan bij jezelf en jouw toekomst. Hoe ziet jouw toekomst eruit en welke mogelijkheden en kansen zijn er nog meer? Hoe ontwikkelen functies zich en welke rollen zijn passend voor jou? Wil jij je oriënteren op je loopbaan en/of een check doen, dan is dit product iets voor jou! 

Aan de hand van een talentenscan, virtuele training en een gesprek met een ervaren loopbaanadviseur denk je na over jouw toekomst. Wat zijn je wensen, de ontwikkelingen binnen en buiten je vakgebied en wat zijn realistische kansen en mogelijkheden voor jouw toekomstige arbeidsmarkt. Je krijgt inzichten en handvatten voor het volgen van trends, ontwikkelingen en passende rollen naar de toekomst toe. Zodat als jij straks zou willen bewegen, je ook zou kunnen bewegen.

Programma

Resultaat

Je hebt een beter beeld van ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik’ en ‘wat vertel ik de wereld’. Dit gecombineerd met inzichten in de gewenste en realistische rollen en functies, waarbij arbeidsmarktperspectief nu en in de toekomst het uitgangspunt is. Hiermee kun je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling gericht vormgeven aan de hand van alle kennis en verkregen inzichten. 

Duur

Gemiddeld 2 tot 4 weken.

Prijs

€ 595,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden