Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Colofon pagina NieuwKans

Deze website NieuwKans.nl is het officiële orgaan van Nieuwkans B.V. via internet. Het auteursrecht op deze website is in handen van Nieuwkans B.V.. De inhoud of delen daarvan (in de breedste zin van het woord) zoals zichtbaar op de webpagina's binnen www.NieuwKans.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van NieuwKans. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie ook onze privacy en disclaimerpagina.

 

Webdesign & ontwikkeling NieuwKans.nl

De website NieuwKans.nl is in nauwe samenwerking met Crossinternet ontworpen en gerealiseerd. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie via info@nieuwkans.nl

Redactie

Deze website wordt redactioneel onderhouden door het webcare team van zowel Nieuwkans B.V. alsook tekstschrijvers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina.

Partners

Zie hier eventueel onze partnerpagina:

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!