Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Privacy en disclaimer

Deze website NieuwKans.nl is het officiële orgaan van Nieuwkans B.V. via internet. Het auteursrecht op deze website is in handen van Nieuwkans B.V.. De inhoud of delen daarvan (in de breedste zin van het woord) zoals zichtbaar op de webpagina's binnen www.NieuwKans.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende is nodig als de inhoud wordt gebruikt op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website. De informatie op deze site, de teksten en het beeldmateriaal vallen onder het copyright van NieuwKans. Aan de op deze website aanwezige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie ook onze privacy en disclaimerpagina.

Webdesign & ontwikkeling NieuwKans.nl

De website van Nieuwkans is ontwikkeld in samenwerking met fullservice internetbureau Cross Internet.

Cross Internet is een fullservice internetbureau. Het bouwen van websites, webshops, ontwikkelen van huisstijlen en online marketing behoren tot de expertises.
Cross Internet is officieel erkend Google Partner en heeft de examens op het gebied van Google Adwords en  Google Analytics succesvol afgerond.

Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie via info@nieuwkans

Redactie

Deze website wordt redactioneel onderhouden door het webcare team van zowel Nieuwkans B.V. alsook tekstschrijvers van Cross internet. Contact hierover is mogelijk via onze contactpagina.

Partners

Zie hier eventueel onze partners.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het