Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Zelfinzicht Check
‘De toekomst begint bij inzicht in jezelf’

Een online assessment gekoppeld aan een coachgesprek. De uitslag van het assessment vergroot jouw zelfkennis en zelfinzicht. 
Het geeft inzicht in jouw gedrag, jouw talenten & ontwikkelmogelijkheden en hoe jij overkomt op anderen. De uitslag van de scan kan worden gebruikt om op jouw gedrag te reflecteren en ontwikkelpunten te formuleren voor jouw loopbaan en/of persoonlijke ontwikkeling. In het coachgesprek word je geholpen met de doorvertaling van de uitkomsten naar concrete handvatten.

Investering €475,00 ex btw.

Leiderschap Check
‘Leiderschapsontwikkeling begint bij zelfinzicht’ 

Een online assessment gekoppeld aan een coachgesprek. De uitslag van het assessment geeft je een beeld van jouw leiderschapskwaliteiten gebaseerd op je persoonlijkheid, voorkeuren en valkuilen in het leidinggeven. In het gesprek vindt de doorvertaling van de uitkomsten plaats naar voor jou concrete handvatten.

Investering €550,00 ex btw.

Brein Check
‘Inzicht in jouw breinskills’

Een online assessment gekoppeld aan een coachgesprek. Een innovatieve manier van inzicht krijgen in jouw talent aan de hand van vier verschillende games. Jouw cognitieve vaardigheden worden gemeten met de NeurOlympics brain-based assessment games. Cognitieve vaardigheden vormen de bouwstenen van het denkvermogen en bepalen waar je goed in bent. Maar ook waar je meer moeite voor moet doen. Met behulp van vier games worden jouw belangrijkste denkprocessen in kaart gebracht. In het coachgesprek gaan we samen kijken of jouw talent in relatie tot jouw baan en werkomgeving goed tot zijn recht komt. 

Investering €695,00 ex btw.

Mentale Check
‘Jouw persoonlijke balans opmaken’

Een online assessment gekoppeld aan een coachgesprek. De uitslag van het assessment geeft je inzicht in acht loopbaanfactoren die van invloed zijn op hoe jij je baan ervaart. Het gaat hierbij om jouw mentale balans in vitaliteit en werkgeluk. Maar ook of je op dit moment ruimte hebt om je te ontwikkelen. In het coachgesprek vindt de doorvertaling plaats naar voor jou concrete handvatten.

Investering €475,00 ex btw.

Job en loopbaan Check
‘De juiste persoon op de juiste plek’

Een online assessment gekoppeld aan een coachgesprek. De uitslag van het assessment geeft je een beeld van de rollen die voor jouw passend zijn. Is jouw rol binnen de organisatie gewijzigd of gaan er komende jaren veranderingen plaatsvinden die invloed hebben op jouw rol? Door middel van het assessment ga je jouw leer- en ontwikkelvermogen, voorkeuren en competenties verkennen. In hoeverre passen rollen bij jou of kun je je daarnaartoe ontwikkelen? Het assessment in combinatie met het coachgesprek geeft inzicht in deze vragen. 

Investering €475,00 ex btw.

Cv Check
‘Heeft mijn cv een update nodig?’

Een e-learning gekoppeld aan een coachgesprek. Deze e-learning neemt je stap voor stap mee door de onderdelen van een cv. Je leert wat belangrijk is, waar op gelet wordt en krijgt handvatten om zelf jouw cv goed op te maken. In een coachgesprek zal een gespecialiseerde coach samen met jou de puntjes op de ‘I’ zetten met als resultaat een professionele cv.

Investering €475,00 ex btw.

LinkedIn Check
‘Hoe goed is mijn profiel?’

Wil je je LinkedIn uitbouwen tot een volledig profiel en actief leren gebruiken? Deze e-learning neemt je stap voor stap mee door de onderdelen van een LinkedIn profiel. Je krijgt handvatten om zelf je profiel volledig te maken en leert hoe je LinkedIn voor je kunt laten werken. In het coachgesprek zal een LinkedInspecialist samen met jou je profiel nalopen en je tips geven over het effectief inzetten van LinkedIn.

Investering €475,00 ex btw.

Gesprek Check
‘Hoe haal ik het beste uit een gesprek?’

Een e-learning gekoppeld aan een coachgesprek. Wil je hulp bij de voorbereiding van een voor jou belangrijk gesprek? Denk hierbij aan bijvoorbeeld een netwerk-, sollicitatie-, feedback- of functioneringsgesprek. Met deze e-learning krijg je inzicht in gesprekstechnieken, (moeilijke) vragen en hoe jij de regie kunt voeren in het gesprek. In het coachgesprek krijg je handvatten om het gesprek op een goede manier aan te gaan. 

Investering € 475,00 ex btw.
 

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het