Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van een medewerker om nu én in de toekomst toegevoegde waarde te leveren voor een organisatie. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het functioneren van hun medewerkers afhangt van meer factoren dan alleen dat wat zich afspeelt op de werkvloer.

Hoewel een werknemer hier zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor is, ligt het voor de hand dat de werkgever hieraan bijdraagt door rekening te houden met de specifieke wensen en omstandigheden van medewerkers in hun verschillende levens- en loopbaanfasen.

Het behoud van medewerkers is in deze tijd een belangrijk thema. In de praktijk zien wij dat een aantal onderwerpen invloed hebben op het verloop van medewerkers. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Onduidelijkheid over de strategie en welke invloed dit concreet heeft op de functies van de medewerkers in de nabije toekomst.
  • Rollen en functies die mede in de coronatijd een wijziging hebben ondergaan en andere competenties vragen van de medewerkers.
  • In mindere mate inzicht in de (ontwikkel)behoefte van de medewerkers.
  • Medewerkers hebben door het vele thuiswerken minder binding met de organisatie.

 

Wij werken onder andere voor:
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het