Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

De wereld om ons heen verandert en wijzigingen volgen elkaar steeds sneller op.
Hoe speel je in op die veranderingen en pas jij je aan de snel veranderende wereld?

Onze werkwijze is gebaseerd op inzicht in jezelf, weten waar jij een bijdrage aan wilt leveren en wat jouw onderscheidend vermogen is. Ook bieden wij je hulpmiddelen bij het volgen van trends en ontwikkelingen van jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Niet vanuit het altijd maar moeten blijven ontwikkelen of doorstromen, maar vanuit je kracht! Zodat als jij zou willen bewegen je ook doelgericht kan bewegen.

Als jij weet wat jouw onderscheidend vermogen is en in welke behoefte jij nu en in de toekomst wilt voorzien, dan kun je echt invloed uitoefenen op je eigen toekomst.

Om dit te realiseren hebt je inzicht nodig:

  1. Inzicht in jezelf; wat wil je, wat kan je, waar ligt je ambitie en wat is jouw onderscheidend vermogen?
  2. Inzicht in de ontwikkelingen van jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Hoe ziet jouw functie er over 2 – 5 jaar uit, hoe ziet jouw afdeling of organisatie er over 2 – 5 jaar uit en waar staat jouw sector of branche over 2 – 5 jaar?

Hoe wij dit doen

Alles start met inzicht! Wij geloven dat een viertal specifieke thema’s bijdragen om ‘succesvol’ duurzaam inzetbaar te worden, te zijn en te blijven. Deze vier thema’s zijn:

Thema's duurzame inzetbaarheid Nieuwkans

 1. Oriëntatie
 2. Zelfinzicht
 3. Inzicht in je kansen
 4. Kansen verzilveren

 

 

Per thema leggen wij uit wat wij hieronder verstaan.

Oriëntatie: alles wat te maken heeft met jouw organisatie. Organisatieveranderingen vanuit de visie, de strategie, rollen en interne processen. Inzichten in ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Welke kant beweegt jouw organisatie op en waar liggen behoeftes vanuit de werkgever.

Zelfinzicht: het start met zelfinzicht en vertrouwen. Wat vertel ik de wereld, wat is mijn onderscheidend vermogen en in welke behoefte ga en wil ik voorzien nu en in de toekomst? Welke competenties wil ik inzetten en/of verder ontwikkelen?

Inzicht in je kansen: hoe ziet mijn persoonlijke arbeidsmarkt eruit? Wat zijn realistische kansen en welke functies passen bij mij en wil ik vervullen? Welke kansen zijn er voor mij binnen de organisatie en naar welke rollen wil ik groeien?

Kansen verzilveren: wat heb ik nodig om succesvol te zijn en te blijven? Belangrijke elementen hierbij zijn jouw sociale vaardigheden, jouw kennis, maar ook wellicht netwerk, cv en/of LinkedIn profiel.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken of wij iets voor je kunnen betekenen.

Aanbod duurzaam inzetbaarheid Bekijk aanbod
  • Wij begeleiden jou naar een nieuwe baan (intern of extern) of naar zelfstandig ondernemerschap.
  • Keuze in de vorm van de begeleiding: fysiek, digitaal of een combinatie. Dus altijd persoonlijk dichtbij & maatwerk.
  • Begeleiding door één vaste coach / loopbaanadviseur. Waar nodig aangevuld door een specialist.
  • Onbeperkt toegang tot trainingen, e-learning, oefeningen en testen.
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het