Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Leef jij je eigen toekomst?

07-02-2018 Leestijd: 2 minuten
Inhoud Inhoud van dit artikel
Leef jij je eigen toekomst?

Een nieuwe uitdaging in je werk of een carrièreswitch maken: Leef jij je eigen toekomst?

Leef jij je eigen toekomst?

‘Een vriend heeft mij gewezen op de vacature, ik ging op gesprek en ik werd aangenomen. Daarna ben ik eigenlijk altijd doorgegroeid binnen de organisatie. Als ik dacht dat ik een nieuwe uitdaging nodig had, kwam er intern weer iets op mijn pad, waarvan de leidinggevende zei: dat is echt iets voor jou. Ik zit dus al 12 jaar bij dezelfde werkgever, maar wel altijd in andere functies.’

Waarschijnlijk is dit heel herkenbaar voor een grote groep mensen, zeker in de leeftijdsfase van 40+. Dingen kwamen op je pad en je hebt eigenlijk nooit echt stilgestaan bij je keuzes en nu vraag jij jezelf wel eens af; is dit het nou?

Employability: meegroeien met veranderingen

Doordat wij ons bewuster worden van de wereld die steeds sneller om ons heen verandert en het besef dat wij steeds langer gaan werken, speelt er een vraag steeds vaker in onze gedachte: ‘Wil ik dit doen tot mijn pensioen of zijn er ook andere dingen die ik kan en leuker vind?!’

Een hele spannende gedachten welke de start vormt om invloed te gaan hebben op je eigen toekomst ‘Living your own future’. Hoe zit het met je zekerheden, wat wil je écht en in hoeverre weerhouden deze je om stappen te gaan nemen?

Een nieuwe uitdaging in je werk? Of een carrièreswitch maken?

Het herontdekken van jezelf en uitzoeken welke realistische kansen en mogelijkheden er zijn voor JOU! Met mensen in gesprek gaan om een goed beeld te krijgen van bepaalde functies en leuke gesprekken voeren om te kijken waar jij nog meer op je plek kan zijn, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan of carrièreswitch. Misschien kun je wel een droom van vroeger verwezenlijken naast je baan..

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler en de hybride professionals ontstaan. Zo kan het zijn dat jij ‘je eigen weg nog moet aanleggen’ en daar kan NieuwKans je bij helpen. Vrijblijvend en kosteloos, willen wij met jou sparren om jouw coachvraag inzichtelijk te maken. Dit kan via chat, skype, telefonisch of op locatie. Daarna is het aan jezelf welke stappen je zet op je ‘eigen weg’.

Onthoud de gedachte; je hebt altijd een Nieuwkans :).

- Annemieke Laverman

Terug naar nieuwsoverzicht
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het