Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Onze leiderschapscan brengen de leiderschapskwaliteiten en -voorkeuren objectief in beeld en kijken naar de verschillende leiderschapscompetenties, leiderschapsrollen en de bijbehorende kwaliteiten en valkuilen. Het geeft de medewerker inzicht om zichzelf verder te ontwikkelen als leider, zijn of haar leiderschapskwaliteiten beter en meer optimaal te benutten en eerder te kunnen anticiperen op zijn of haar valkuilen. Daarnaast geeft het de werkgever inzicht in hoe dit meer optimaal te benutten dan wel in te zetten; hoe geeft iemand leiding; beschikt iemand over de gewenste leiderschapskwaliteiten; is hier ontwikkeling mogelijk en zo ja, welke coaching, training of begeleiding is dan nodig. De instrumenten kunnen ondersteunen bij leiderschapsontwikkeling, businesscoaching, MT-samenstelling en begeleiding van fusies, overnames en re-organisaties. Leiderschapstrajecten kunnen daarnaast goed gevolgd en gemonitord worden met behulp van de 360 graden feedback tool .

Met behulp van de Leiderschapscan krijgen jullie dus een uitgebreid en diepgaand inzicht in wie de medewerker is of zou zijn als leidinggevende. Dit inzicht wordt geboden op basis van zowel de persoonlijkheid van de medewerker als de beleving van de medewerker ten aanzien van de eigen leiderschapskwaliteiten. Ook wordt er inzicht gegeven in het persoonlijk welzijn van de medewerker, in de balans die hij/zij heeft tussen werk en privé, de mentale belastbaarheid en ontwikkelruimte..

De vragenlijst geeft antwoord op de vragen:
•    Wie is de (potentiële) leidinggevende als persoon?
•    Wat zijn talenten, valkuilen en uitdagingen?
•    Wat is de leiderschapsstijl en hoe kan de (potentiële) leidinggevende hier zelf sturing aan geven?
•    Welke invloed heeft de medewerker als leidinggevende?
•    Hoe kan de medewerker zijn effectiviteit als leidinggevende vergroten?
•    Welke ruimte heeft de leidinggevende om verschillende leiderschapsstijlen (verder) te ontwikkelen?
•    Welke ruimte heeft de leidinggevende om zijn leiderschapsstijl aan te passen aan de situatie?

Onderdelen
•     Persoonlijkheid en intrinsieke motivatie
•     Beleving 8 leiderschapsfactoren
•     Mentale belastbaarheid en ontwikkelruimte
•     Kansen en risico’s ten aanzien leiderschapsontwikkeling
•     Maatwerk conclusie en advies door assessmentadviseur

De Leiderschapscan wordt afgesloten met een handmatig toegevoegde conclusie en advies door een assessmentadviseur en is daarmee een kwalitatief online alternatief voor een ‘live’ leiderschapsassessment.

Resultaat

Duur

Investering

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het