Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Heb je weinig ervaring met het zoeken van een nieuwe baan? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wil jij je opnieuw oriënteren op wat bij je past anno NU? Of heb je behoefte aan ondersteuning en begeleiding in de breedte, met een vaste sparringpartner en specialisten die wij aanhaken bij jouw vraag? Kies dan voor dit complete begeleidingstraject!

Samen met een ervaren loopbaanadviseur ga je aan de slag met wat je wilt, waar dat mogelijk is en wat je daarvoor nodig hebt. Samen ontwikkelen wij jouw kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen. Helemaal ingericht op jouw behoeften, wensen en ontwikkelpunten. Kortom; doelgericht, praktisch en maatwerk.

Programma

Een compleet maatwerktraject is persoonlijk, interactief, en praktisch. In samenspraak stemmen we de inhoud, vorm en planning af en komen wij tot een voorstel voor een plan van aanpak. Niets is in beton gegoten en alles kan nog, gaandeweg, aangepast worden op jouw behoefte en of de nieuwe inzichten die zijn ontstaan. 
De e-learning, (virtuele) trainingen, jobclubs, wisselen wij af met individuele coachgesprekken. Deze kunnen via alle kanalen aangeboden worden. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat en ook de frequentie van de contactmomenten gebeurt in overleg. Jobhunting, opleidingsadviezen en arbeidsmarktspecialisten zetten wij in bij het benaderen van jouw arbeidsmarkt. Kortom alle varianten zijn mogelijk.

Resultaat

Je kent en bent jezelf, weet wat je wilt en waar je goed in bent. Jij kunt dit overtuigend overbrengen, persoonlijk en via alle ‘nieuwe’ wegen en kanalen. Je gaat vol zelfvertrouwen aan de slag met netwerken en solliciteren op weg naar een passende nieuwe baan. Vanuit realisme zodat je aansluiting hebt op jouw arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst!

Duur

Gemiddeld 6 maanden.

Prijs

€ 3.475,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het