Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Even stilstaan bij jezelf! Wij beseffen ons, nu zelfs meer dan ooit dat wij leven in een wereld die aan veranderingen onderhevig is. Onze baan hangt met veel meer dingen samen dan alleen het uitoefenen van je functie. Natuurlijk de mate waarbij je prettige collega’s en een uitdagende baan hebt is van belang. Maar bij het invulling geven aan jouw loopbaan spelen ook de balans tussen werk- en privéleven, de levensfase, de persoonlijke ambities en het beeld wat jij hebt op de wereld een belangrijke rol. Daar komt bij dat zowel de arbeidsmarkt als jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw omstandigheden aan veranderingen onderhevig zijn. Zo kan het gebeuren dat je gedurende jouw loopbaan anders in werk zit en jouw behoefte veranderen. Tijd om dus even stil te staan en gebruik te maken van een mentale APK.

Waarbij kan het jou helpen?
Door voor jezelf regelmatig de balans op te maken, even stil te staan of jij nog voldoende energie haalt uit de dingen die je doet, zorgt het ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft. Inzicht in de mogelijke veranderingen, doelen en persoonlijke ontwikkelingen. 
Met behulp van dit inzicht creëer je mogelijkheden om te kunnen bewegen wanneer je zou willen bewegen. Zodat je optimaal je kwaliteiten kan inzetten, met plezier naar je werk gaat en energiek in het leven staat.
Zodat je duurzaam inzetbaar bent nu en in de toekomst.
Concreet; de Mentale APK geeft jouw inzicht in en persoonlijk advies over jouw mentale fitheid. Het helpt je na te denken over jouw ontwikkeling, zowel werk gerelateerd als persoonlijk en het geeft antwoord op vragen zoals:
-    Zit je nog op je plek in je huidige werk? 
-    Geeft mijn werk mij voldoende energie en uitdaging die ik zoek?
-    Wat kun je doen om zowel in je werk als privé fit en vitaal te blijven? 
-    Welke stappen helpen jouw om je inzetbaarheid en loopbaankansen te vergroten?

Wat betekent dit voor de organisatie?
Steeds meer bedrijven realiseren zich dat het functioneren van hun medewerkers afhangt van meer factoren dan alleen dat wat zich afspeelt op de werkvloer. De mentale APK is een beginpunt voor de organisatie om invulling te geven aan duurzame inzetbaarheid. Wat uiteindelijk bijdraagt aan optimale teams, hoge medewerkerstevredenheid. verhoogde arbeidsproductiviteit en indirect ook op preventie en verzuim. Maakt de medewerker bewust van de wel of niet aanwezige aansluiting tussen zijn of haar wensen en mogelijkheden op de aanwezige taken, functies, structuur, cultuur en processen. Biedt de medewerker inzicht in mogelijkheden en risico’s ten aanzien van zijn of haar eigen loopbaansituatie, voor nu, maar ook naar de toekomst toe. Helpt bij het opmaken van de balans in werk, privésituatie en levensfase, waardoor de medewerker zich beter kan voorbereiden op eventuele veranderingen en/of gericht kan werken aan zijn of haar doelstellingen. Deze waardevolle investering in persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan gemotiveerde medewerkers die in staat zijn, ook op de langere termijn in te spelen op veranderingen binnen jouw organisatie. 

Programma

De Mentale APK bestaat uit een reflectievragenlijst en persoonlijkheidsomderzoek. Gevolgd door een persoonlijk adviesgesprek met één van onze professionele coaches.

Duur

Gemiddeld 1 tot 2 weken.

Prijs

€ 175,- exclusief btw.

Kijk ook op: www.nieuwekansenontdekken.nl voor alle informatie en de mogelijk om het product af te nemen.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden