Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Ontwikkelportal

NieuwKans beweegt mensen naar een passende (werk)plek & begeleidt mensen naar het maximaal haalbare perspectief. Dit doet NieuwKans al jarenlang. Zowel binnen als buiten de organisaties van haar klanten.

Al deze ervaringen en kennis komt samen in ons Ontwikkelportal. 

Wat is het?

Ontwikkelportal De Ontwikkelportal is cloud-based software die centraal staat in vrijwel al onze trajecten. Door gebruik van het Ontwikkelportal zijn wij in staat om organisaties volledig te ontzorgen bij thema’s als duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Voordelen

De Ontwikkelportal is makkelijk in gebruik voor werknemers en biedt volledige ontzorging voor werkgevers in hun beleid en uitvoering van duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en outplacement. 

Een fullservice totaalconcept : 

  • 1 Contract
  • 1 Partij
  • 1 Kwaliteitsborging
  • 1 Factuur

In het Ontwikkelportal zit ook een klantopvolgsysteem. Daarmee beschikken gebruikers over alle nodige gegevens op organisatieniveau, en kunnen zij rapportages uitdraaien op elk gewenst moment. Voorbeelden hiervan zijn grafische overzichten en kostenanalyses. Daarnaast kan de opdrachtgever real-time de status van de voortgang volgen, zowel op individueel als op collectief niveau.

Interesse?

Dien een verzoek in via onze contactpagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!