Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Over NieuwKans

Bij werkgevers en werknemers ontstaat steeds meer flexibiliteit. Het kunnen én willen bewegen wordt steeds belangrijker. Werkgevers en werknemers moeten samen kunnen bijdragen aan gezamenlijke doelen.

Dit is niet voor iedereen even makkelijk. De werknemer vraagt zich af of zijn baan over 10 jaar nog wel bestaat, of hij die baan dan nog wel wil en of hij bereid is om mee te bewegen met de veranderende arbeidsmarkt. De werkgever verwacht aan de andere kant dat zijn werknemers in staat zijn om een bijdrage te leveren aan de doelen van de organisatie. Als dat niet zo is, moet er iets gebeuren.

Door een intensieve samenwerking met veel verschillende professionals en partijen in het vakgebied kunnen we maatwerk verzorgen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en arbeidsmarktbenadering.

Voor de werkgever NieuwKans ontzorgt

Om je organisatie in beweging te krijgen is het belangrijk dat er afdelingsoverstijgend gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel. In plaats van elke werknemer een eigen invulling aan zijn inzetbaarheid te geven, kun je je personeel helpen door een compleet pakket te bieden. Dit betekent:

  • één aanspreekpunt
  • één factuur/administratie
  • een goede organisatie, vanuit één centraal punt.

Voor je werknemer betekent het echter maatwerk, mogelijk gemaakt door workshops, trainingen, masterclasses of persoonlijke gesprekken.

Ik ben werkgever >>

Voor de werknemer NieuwKans helpt

Welke dienst van ons je ook afneemt, je gaat altijd aan de slag met een aantal concrete doelen. Vanuit daar beginnen we je steeds meer te verplaatsen richting het gewenste resultaat:

  • Je bent op de hoogte bent van trends en ontwikkelingen, zodat je op je werk direct doelgericht kunt handelen.
  • Je neemt zelf de regie over je loopbaan. Je loopbaan is je eigen verantwoordelijkheid en wij bieden je de handvatten om stappen te kunnen zetten, wanneer jij dat wilt.
  • Je gaat (weer) met plezier naar je werk en houdt de juiste balans tussen werk en privé.

Ik ben werknemer >>

Ons aanbod

NieuwKans helpt organisaties - groot en klein, profit en non-profit - op het gebied van beweging. Onze trainingen, cursussen en workshops zijn beschikbaar voor alle niveaus binnen de organisatie en worden verzorgd door ervaren docenten en trainers.

Contact

Voor meer informatie over de diensten van NieuwKans, kun je direct contact met ons opnemen.

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!