Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Wat zijn je wensen, de ontwikkelingen binnen en buiten je vakgebied en wat zijn realistische kansen en mogelijkheden voor jouw toekomstige arbeidsmarkt. Samen met een ervaren loopbaanadviseur maak je een praktisch loopbaanplan om aansluiting te vinden in een voor jou mooie nieuwe rol. Ook geven wij jij je handvatten voor het volgen van trends en ontwikkelingen naar de toekomst toe. Zodat als jij in de toekomst zou willen bewegen, je ook zou kunnen bewegen.

Programma

Resultaat

Je hebt een beter beeld van ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik’ en ‘wat vertel ik de wereld’. Dit gecombineerd met inzichten in de gewenste en realistische rollen en functies waarbij arbeidsmarktperspectief nu en in de toekomst het uitgangspunt is. Hiermee kun je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling gericht vormgeven aan de hand van een concreet loopbaanplan met acties en opleidingsadviezen. 

Duur 

Gemiddeld 2 maanden.

Prijs

€ 1.100,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het