Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Is het alweer een tijdje geleden dat je hebt gesolliciteerd en jij wil weten wat belangrijk is op de huidige sollicitatiemarkt? Wil je leren hoe jij op een ontspannen manier je eigen verhaal kunt vertellen en doelgericht gesprekken kunt voeren zodat andere mensen met je mee kunnen denken? En het belangrijkste, hoe LinkedIn je kan helpen bij het vinden en gevonden worden? 

Dit pakket helpt je om jouw presentatie-, netwerk- en sollicitatievaardigheden te vergroten zodat jij met zelfvertrouwen, doelgericht kunt begeven op de arbeidsmarkt. Persoonlijk contact, virtuele voorbereiding en (virtuele) training wisselen elkaar af. Hiermee geven wij jou kennis en vaardigheden voor het solliciteren anno NU. 

Voorkennis

Om met dit pakket de gewenste stappen te kunnen zetten is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Wanneer je hier nog onvoldoende beeld bij hebt adviseren wij je eerst de training ‘Living Your Own future’ te volgen Of kies voor het pakket ‘Loopbaan oriëntatie’ of ‘Check op je loopbaan’.

Programma

Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

1) Jouw cv en brief. 
- Toets je cv’s, profielen en brieven van anderen;
- Krijg je zelf volop feedback van de andere deelnemers en de trainer;
- Ontvang je tools en tips over hoe je in je voorbereiding ervoor zorgt dat je zonder zenuwen en met voldoende vertrouwen een sollicitatiegesprek voert.

2) Netwerken en de kracht van LinkedIn. 
- Hoe kan LinkedIn vóór je werken.

Resultaat

Na afloop van dit programma:

Duur  

Gemiddeld 2 maanden.

Prijs

€ 1.400,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het