Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Podcasts

Luister waar en wanneer het jou uitkomt. Leer van de bij ons aangesloten professionals, vakgenoten en andere gasten. Het podcastskanaal over alle onderwerpen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en outplacement.

Visie

Annemieke Laverman en Mark Daamen over de visie van Nieuwkans op duurzame inzetbaarheid en outplacement.

Nieuwkans · Visie Duurzame Inzetbaarheid
 
Nieuwkans · Visie Outplacement
 

Verwerking

Edmay van der Lely en Sascha Fokker gaan in op thema's die te maken hebben met verwerking. Het eerste thema 'Omgaan met baanverlies'. Een podcast met inzicht en handvatten om de eerste stappen vooruit te kunnen zetten na het verliezen van je baan.

 

Nieuwkans · Omgaan Met Baanverlies


Belemmerende overtuigingen, iedereen heeft ze. In deze podcast inzicht in het ontstaan en ombuigen van belemmerende overtuigingen.

Nieuwkans · Belemmerde Overtuigingen

 

Oriëntatie

Op zoek naar een andere baan? Alles start met zelfinzicht! In deze podcast waarom dit zo'n belangrijke stap is en hoe je hiermee aan de slag gaat. De sprekers zijn Sascha Fokker en Edmay van der Lely.

Nieuwkans · Oriëntatie en Zelfinzicht


Kansen ontdekken

Ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Maar hoe maak ik de vertaalslag naar een cv? Sprekers Vincent Kuyvenhoven en Noor van Diessen leggen uit hoe je komt tot een goed cv en wat je hiermee kan bereiken.

Nieuwkans · Hoe kom ik tot een goed cv?


Hoe kom ik tot een goed Linkedinprofiel? Een podcast over wat belangrijk is bij het maken van een goed basis Linkedinprofiel, met als sprekers Vincent Kuyvenhoven en Noor van Diessen.

Nieuwkans · Hoe maak ik een volwaardig Linkedin profiel?


Netwerken, wat is het en hoe doe ik dit? Noor van Diessen en Vincent Kuyvenhoven leggen uit hoe netwerken jou kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Nieuwkans · Netwerken, wat is het en hoe doe ik dit?

 

 

 

Annemieke Laverman
Mark Daamen
info@nieuwkans.nl 085-0708520 Contact opnemen