Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Podcasts

Luister waar en wanneer het jou uitkomt. Leer van de bij ons aangesloten professionals, vakgenoten en andere gasten. Het podcastskanaal over alle onderwerpen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en outplacement.

Verwerking

Edmay van der Lely en Sascha Fokker gaan in op thema's die te maken hebben met verwerking. Het eerste thema 'Omgaan met baanverlies'. Een podcast met inzicht en handvatten om de eerste stappen vooruit te kunnen zetten na het verliezen van je baan.

 

Nieuwkans · Omgaan Met Baanverlies


Belemmerende overtuigingen, iedereen heeft ze. In deze podcast inzicht in het ontstaan en ombuigen van belemmerende overtuigingen.

Nieuwkans · Belemmerde Overtuigingen

 

Oriëntatie

Op zoek naar een andere baan? Alles start met zelfinzicht! In deze podcast waarom dit zo'n belangrijke stap is en hoe je hiermee aan de slag gaat. De sprekers zijn Sascha Fokker en Edmay van der Lely.

Nieuwkans · Oriëntatie en Zelfinzicht


Kansen ontdekken

Hoe blijf ik op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt? Sprekers Bodielle Nooitgedacht en Martine Smidt leggen het je uit door middel van leuke voorbeelden en pakkende anekdotes.

Nieuwkans · Hoe blijf ik op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt?


Hoe ziet jouw persoonlijke arbeidsmarkt eruit? In gesprek met Bodielle Nooitgedagt en Martine Smidt over hoe je inzicht krijgt in jouw persoonlijke arbeidsmarkt en welke mogelijkheden jou dit biedt.

Nieuwkans · Jouw Persoonlijk Arbeidsmarkt


In deze podcast vertellen Bodielle Nooitgedagt en Martine Smidt hoe je jouw verhaal over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, vertaald naar jouw cv, brief en LinkedIn profiel.

Nieuwkans · Vertaling van 'jou' naar cv, brief en Linkedin


Ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Maar hoe maak ik de vertaalslag naar een cv? Sprekers Vincent Kuyvenhoven en Noor van Diessen leggen uit hoe je komt tot een goed cv en wat je hiermee kan bereiken.

Nieuwkans · Hoe kom ik tot een goed cv?


Hoe kom ik tot een goed Linkedinprofiel? Een podcast over wat belangrijk is bij het maken van een goed basis Linkedinprofiel, met als sprekers Vincent Kuyvenhoven en Noor van Diessen.

Nieuwkans · Hoe maak ik een volwaardig Linkedin profiel?


Netwerken, wat is het en hoe doe ik dit? Noor van Diessen en Vincent Kuyvenhoven leggen uit hoe netwerken jou kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Nieuwkans · Netwerken, wat is het en hoe doe ik dit?


Hoe kan ik LinkedIn voor mij laten werken? Een podcast waarin Noor van Diessen en Vincent Kuyvenhoven uitleggen hoe je Linkedin kunt inzetten voor het bereiken van je doelen.

Nieuwkans · Hoe kan ik LinkedIn voor mij laten werken?


Kansen verzilveren

Wat moet je doen om succesvol te zijn en te blijven? Bodielle Nooitgedagt en Martine Smidt geven hun visie hierop, aangevuld met praktische tips.

Nieuwkans · Succesvol zijn en blijven

 

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het