Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Vraag jij je af of jouw cv, brief of LinkedIn profiel goed genoeg is om te solliciteren? En zou je graag willen, dat een ervaren loopbaanadviseur even met je mee kijkt en jouw adviezen geeft? 

Voorkennis
Basis cv, sollicitatiebrief en/of LinkedInprofiel.

Programma
Deze ondersteuning kan bestaan uit één van de volgende onderdelen:
•    Vanuit jouw cv maken wij de check of hij representatief is en aansluit op je gewenste functie.
•    Vanuit je LinkedIn profiel geven wij advies hoe je het beste zaken kunt beschrijven om een betere aansluiting te krijgen met je gewenste functie.
•    Vanuit je LinkedIn profiel kunnen wij adviezen geven over gebruik van woorden in combinatie met je vindbaarheid.
•    Wij lezen graag je brief tegen en zullen de parallellen aangeven met de vacature, zodat je brief nog meer aansluit bij de gevraagde functie. Ook geven wij voorbeelden van sollicitatiebrieven.

Resultaat
Na afloop van de Quickscan weet je wanneer een cv/brief of LinkedInprofiel representatief is en aansluit op jouw toekomstige arbeidsmarkt. Jij hebt advies, feedback en voldoende handvatten gekregen om zelfstandig verder te kunnen en je op een goede manier te kunnen profileren en presenteren.

Duur
Maximaal twee weken. 

Prijs

€ 300,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het