Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Re-integratie spoor 1 bij re integratiebureau NieuwKans

Terugkeer in de eigen organisatie staat bij de re-integratie van een zieke werknemer voorop. Dit wordt ook wel re-integratie spoor 1 of re integratie 1e spoor genoemd. Bij dit re integratietraject gaat het om de inspanningen die gericht zijn op werkhervatting bij het eigen bedrijf in de huidige functie ofwel in een andere beschikbare functie binnen het bedrijf. Als re integratiebureau helpt NieuwKans werknemers en werkgevers middels een op maat gemaakt traject.

Re-integratie spoor 1 en NieuwKans

Samen met onze re integratie adviseur gaat de werknemer op zoek naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Middels een persoonlijk re integratietraject krijgt de werknemer een duidelijk beeld van zijn/haar eigen toekomstmogelijkheden en capaciteiten. Zijn er nog mogelijkheden binnen het huidige bedrijf? Dan zetten we re integratie 1e spoor in. Zijn die mogelijkheden er niet, dan adviseren we een re-integratietraject 2e spoor.

Onze unieke werkwijze

Het niet meer kunnen uitoefenen van de eigen vertrouwde werkzaamheden heeft veelal een grote impact op het functioneren en welzijn van de werknemer. NieuwKans is als re integratieconsulent de gesprekspartner voor de werknemer en biedt professionele én betrokken begeleiding bij het mentale veranderingsproces. Het inschakelen van een re integratiebureau is niet alleen voor de werknemer nuttig, maar ook voor de werkgever. Zo wordt het verzuim minder en wordt werkhervatting bespoedigd.

Wij vinden een klik tussen kandidaat en coach erg belangrijk. Daarom starten wij als re integratie adviseur het traject met een persoonlijke kennismaking. Ervaren beide partijen een klik? Dan zullen we het traject starten. We streven naar een open en duurzame relatie, waarbij persoonlijk contact met alle betrokken partijen centraal staat. Dankzij NieuwKans zullen werknemers weer in staat zijn om nieuwe kansen op de arbeidsmarkt daadkrachtig aan te pakken.

Kom in contact met ons

Op zoek naar een professioneel re integratiebedrijf waar je jouw vraag/uitdaging neer kunt leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze re integratie adviseurs helpen zowel werkgever alsook werknemer graag gedurende het traject. Met NieuwKans is iedereen weer verzekerd van een nieuwe kans!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!