Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Re integratietraject bij re-integratie spoor 2

Blijkt dat een werknemer niet langer zijn oude of nieuwe functie in hetzelfde bedrijf kan uitoefenen, dan is re integratie tweede spoor, ook wel re integratie spoor 2 genoemd, verplicht. Het doel van re integratie 2e spoor is het vinden van een passende nieuwe baan bij een andere werkgever volgens de Wet verbetering poortwachter. Zowel werkgever alsook werknemer staan er in deze zoektocht niet alleen voor! NieuwKans biedt als re integratiebureau een op maat gemaakt re integratietraject en helpt de werknemer weer aan een nieuwe passende baan.

Wanneer kiezen voor re integratie tweede spoor?

Kan een werknemer na langdurig ziekteverzuim niet meer terugkeren in de organisatie, heeft de werkgever geen passend werk meer voor de werknemer, bijvoorbeeld wegens reorganisatie, of is er een arbeidsconflict? Dan wordt er gekozen voor tweede spoor re integratie (ook wel outplacement genoemd). Het doel van 2e spoor re integratie is het vinden van een passende functie bij een andere werkgever.

Re integratie 2e spoor en NieuwKans

Als re integratiebureau biedt NieuwKans intensieve begeleiding aan werknemers bij het zoeken naar een nieuwe werkomgeving. Het re integratietraject wordt altijd gestart met een persoonlijke introductie. Is er een match tussen kandidaat en coach? Dan werken we onder professionele begeleiding toe naar een functie bij een nieuwe werkgever of een baan in een andere branche waar de werknemer zijn/haar loopbaan op duurzame wijze voortzet.

Gedurende het 2e spoor traject laat onze coach de werknemer (her)ontdekken wat in zijn/haar leven van werkelijke waarde is, wat hem/haar drijft en leert de werknemer te vertrouwen op eigen ervaringen. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen werknemers andere paden gaan bekijken en nieuwe kansen creëren.

Onze aanpak

Onze unieke aanpak is mens- en resultaatgericht, concreet en kenmerkt zich door een hoge klanttevredenheid. Al onze coaches hebben passie voor het vak, hechten veel waarde aan een prettige samenwerking met alle partijen en hebben de juiste kennis en ervaring om elk traject weer tot een succes te leiden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op zoek naar een re integratiebedrijf? Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Als re integratie adviseur zorgen onze coaches ervoor dat werknemers worden klaargestoomd voor een nieuwe toekomst en een nieuwe uitdaging in hun loopbaan!

Wij streven als re integratieconsulent naar het opbouwen van een open en duurzame relatie. Spreekt onze werkwijze jou aan? Plan dan een afspraak in met één van onze coaches. Wij helpen je graag!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!