Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen
Opdrachtgevers
rabobank
Liseth van de Laak - People & Culture Advisor

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is voor iedere organisatie cruciaal. Voor Konica Minolta is het van uiterst belang dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen omdat onze organisatie zich in een transitie bevindt. Met name de digitale revolutie zorgt voor significante kansen en uitdagingen. De urgentie werd verstrekt door Covid-19. We zochten naar een trainingsbureau die onze medewerkers bewust zou maken van de transitie naar deze nieuwe wereld (waar ook andere competentieontwikkeling & kennisgebieden centraal staan). Met als doel dat ze openstaan voor (persoonlijke) ontwikkeling, verder groeien in de loopbaan en dus mee kunnen met de snelle veranderingen in de sector en onze organisatie. Duurzame inzetbare medewerkers vormen immers de toekomst. Dit vonden wij in het product 'Future Check' van Nieuwkans.
Leuk was het ook dat ik in mijn rol als People & Culture Advisor samen met Bodielle (trainer Nieuwkans) de workshop mocht leiden. Op die manier konden we de link maken met de toekomstvisie van de organisatie. Want wat vindt Konica Minolta belangrijk en verwacht ze van haar medewerkers in de toekomst? Ik heb bijvoorbeeld verteld over de mogelijke loopbaanpaden in onze organisatie en de vaardigheden die Konica Minolta van belang vindt voor de toekomst (zgn. future capabilities). Op die manier werd het tastbaarder voor de deelnemers. Omdat de maatregelen nog steeds van kracht zijn, vond de sessie online plaats. Mijn eerste ervaring in de studio werd een feit! 
Al met al een leerzame sessie, medewerkers die aan het denken werden gezet over thema’s waar ze normaliter niet alledaags mee bezig zijn. Het zet iedereen op scherp, ons doel werd behaald: bewustwording over de veranderde wereld en de impact op ons allemaal.  

 

Ervaringen kandidaten
rabobank
Andries Helmholt - Team Lead Technical Data Management & Workflow

"Dankjewel voor de leuke training Living Your Own Future. Je hebt er echt een leuk en leerzaam event van gemaakt. In een woord: super!" 

rabobank
Annelie Kohl - STEM Education coordinator

"Ik heb deelgenomen aan de training Living Your Own Future van Nieuwkans. Ik vond de training echt geweldig! Deirdre, de trainer, is een zeer prettige, enthousiaste en professionele facilitator. Ik weet zeker dat heel de groep er net zo over dacht. Bedankt voor het netwerkcontact Deirdre, ik laat je weten hoe het afloopt" 

rabobank
Jeroen Filarski - Manager Zorg

Jeroen heeft met behulp van het outplacementtraject een nieuwe baan gevonden. Hij vertelt over de mogelijkheden binnen het maatwerk traject.
Bekijk de video via de link: bekijk hier

rabobank
Raymon Wijers - Auditor a.i.

Je wilt wat anders maar hoe pak je dat aan. Raymon verteld over de begeleiding die hij heeft gekregen bij de keuze voor een opleiding en vervolgens de start als interimmer. 
Bekijk de video via de link: bekijk hier

rabobank
Ami Salas - Communicatie & Marketing professional

Na 20 jaar Rabobank stopte het daar voor Ami. Ze vertelt over hoe ze haar loopbaantraject heeft ervaren en wat het haar heeft gebracht.
Bekijk de video via deze link: bekijk hier