Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Je kunt nu gratis investeren in begeleiding voor het verder vormgeven van jouw loopbaan. Dit doe je met behulp van de STAP-budget subsidie van €1000,00. Een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, of een volgende stap te zetten in je loopbaan. Benut je kansen, ga voor groei!

Wij bieden vier verschillende pakketten met begeleiding aan. Elk pakket is passend is bij een fase die je doorloopt bij het zetten van een volgende stap in je loopbaan. Welk pakket past bij jouw vraagstukken?

Living Your Own Future
Living your own future, van baanzekerheid naar werkzekerheid. Een training die in het teken staat van invloed uitoefenen op je eigen toekomst. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven in een snel veranderende wereld. Vanuit de invalshoek besef, inzicht, eigen regie en het creëren van realistische kansen voor jouw toekomstige arbeidsmarkt.

Het verkrijgen van inzicht in jezelf en jouw toekomstige arbeidsmarkt gekoppeld aan realistische kansen. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Onze aanpak leidt ertoe dat je een scherp beeld krijgt van wat je kunt, wat je zoekt en waarom je ergens op je plaats bent. Wat is jouw onderscheidende vermogen en wat vertel jij de wereld. Lees meer

MapsTell
Zet jezelf op de kaart. De Wereld van Verschil geeft op een leuke en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag en je manier van communiceren. Jouw gedragsprofiel wordt letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw PersonalMap vertellen van alles over hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen! Je weet na alles over jouw gedragstype, waar jouw kracht en valkuilen zitten. Ook leer je hoe andere mensen jou ervaren en hoe je jouw gedragsstijl effectief kunt inzetten. Lees meer 

Jouw cv en brief
Je ziet een fantastische vacature die helemaal op jouw lijf geschreven is. De functieomschrijving, de organisatie, de cultuur, het product, de wensen, de eisen, dit is jouw baan! Vastbesloten om een strak cv en een pakkende brief te schrijven, kruip jij achter je laptop om aan de slag te gaan. Maar dan…dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je wil het natuurlijk wel meteen goed doen. Jouw cv en brief zijn immers je visitekaartje als je solliciteert bij een bedrijf. 

Hoe ziet een goed cv eruit? Hoe maak je een pakkende brief? Wat maakt jou onderscheidend? Hoe zorg je ervoor dat ze precies jou kiezen boven alle andere kandidaten die reageren op een vacature? Met al dit soort vraagstukken gaan we aan de slag. 
Lees meer

Netwerken en de kracht van LinkedIn
De kracht van LinkedIn en hoe kan deze vóór je werken! Een mooie combinatie van het optimaliseren van je profiel en vervolgens de vaardigheden en kennis concreet in praktijk brengen met medecursisten en een professionele recruiter. 

Je LinkedIn-profiel is al behoorlijk op orde. Je bent bekend met de basisprincipes van LinkedIn. Maar dan begint het eigenlijk pas: hoe haal je er nog meer uit? Hoe word je vakmanschap meer zichtbaar en hoe vergroot je je online- en offlinenetwerk? Want de juiste mensen kennen…daar kom je verder mee!  

In deze workshop leer je dat netwerken de manier is om mensen met je mee te laten denken, aan een nieuwe baan te komen en het benutten van alle ins en outs van LinkedIn. Je leert je zichtbaarheid en je presentatie als professional te verbeteren en je netwerk te vergroten. Lees meer 

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Kies het pakket dat passend is bij jouw vraagstukken en of gewenste loopbaan stap. 
Stap 2: Stuur een mail naar info@nieuwkans.nl met het pakket van jouw keuze, voor- en achternaam, adres en geboortedatum. Deze gegevens hebben wij nodig voor het aanvragen van jouw STAP-aanmeldingsbewijs. 
Stap 3: Wij nemen contact met je op om je productkeuze door te spreken.
Stap 4: Je ontvangt van ons je STAP-aanmeldingsbewijs om je te kunnen aanmelden voor het pakket naar keuze via www.uwv.nl/STAP.
Stap 5: Zorg dat je zeker 10 minuten voordat het subsidiebudget wordt vrijgegeven klaar zit achter je computer. Ga naar www.uwv.nl/STAP. Daar volgt een stapsgewijze uitleg over hoe je het pakket naar keuze kunt aanvragen. Houd je opleidersID en scholingsID bij de hand. Deze kun je vinden op je STAP-aanmeldingsbewijs.
Stap 6: Wanneer dit is gelukt, nemen wij contact met je op voor het plannen van de begeleiding.

groene lijn

Heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op via info@nieuwkans.nl of 06-11 21 43 27.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het