Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Je ziet een fantastische vacature die helemaal op jouw lijf geschreven is. De functieomschrijving, de organisatie, de cultuur, het product, de wensen, de eisen, dit is jouw baan! Vastbesloten om een strak cv en een pakkende brief te schrijven, kruip jij achter je laptop om aan de slag te gaan. Maar dan…dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je wil het natuurlijk wel meteen goed doen. Jouw cv en brief zijn immers je visitekaartje als je solliciteert bij een bedrijf. Hoe ziet een goed cv eruit? Hoe maak je een pakkende brief? Wat maakt jou onderscheidend? Hoe zorg je ervoor dat ze precies jou kiezen boven alle andere kandidaten die reageren op een vacature? Met al dit soort vraagstukken gaan we aan de slag. 

Programma

E-learning
Je start met een e-learning die je alle input geeft die je nodig hebt om een effectief cv en treffende brief te maken. Daarnaast helpt het jou bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek. De e-learning bestaat uit:

  • Het maken van jouw onderscheidende cv; 
  • Vacature analyse;
  • Gespreksvoorbereiding.

Training
In de drie en een half uur durende virtuele training:

  • Toets je cv’s, profielen en brieven van anderen;
  • Krijg je zelf volop feedback van de andere deelnemers en de trainer;
  • Ontvang je tools en tips voor het maken van een onderscheidende cv en aansprekende motivatiebrief.

Individuele coaching
In drie individuele coachgesprekken ga je samen met een coach je cv en basis brief finetunen en de puntjes op de i zetten. Ook ga je aan de slag met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. De resultaten van de e-learning en de training wordt als input gebruikt voor de coachsessies. De coaching is altijd maatwerk. Je bepaalt in overleg met je coach wanneer je de uren in zet, hoelang een coachsessie duurt en hoe deze afspraak plaatsvindt (bijvoorbeeld: mail, telefoon, app, face-to-face, Teams). 

Resultaat
Je weet wat je kunt, wat je te bieden hebt, waarom je de perfecte kandidaat bent en hoe dit neer te zetten!

Trainingsdatum
8 november 2022
09:00-12:30 uur

Investering
€1.000,- ex btw

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het