Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Zet jezelf op de kaartDe Wereld van Verschil geeft op een leuke en eenvoudige manier inzicht in jouw gedrag en je manier van communiceren. Jouw gedragsprofiel wordt letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw PersonalMap vertellen van alles over hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en anderen echt begrijpen! 

Programma
De training bestaat uit een online vragenlijst, een workshop van vijf uur en anderhalf uur individuele coaching.

Online vragenlijst
Voorafgaand aan de workshop vul je een vragenlijst in op basis waarvan jouw PersonalMap en Persoonlijke Routebeschrijving wordt gemaakt.

Workshop

  • Je maakt op een interactieve, praktische en laagdrempelige manier kennis met MapsTell.
  • Je leert over perceptie en gedragsstijlen.
  • Je leert over het introverte en extraverte gebied en het taakgerichte en mensgerichte gebied op de kaart.
  • We staan uitgebreid stil bij jouw eigen voorkeursgedrag, hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren en wat jouw valkuilen zijn.
  • Je ontvangt jouw PersonalMap; de landkaart van jouw (voorkeurs)gedrag.
  • Je ontvangt jouw persoonlijke Routebeschrijving; een uitgebreide beschrijving van het landschap van jouw gedrag, wat kenmerkend is voor jouw stijl.
  • Je krijgt advies over hoe je jouw gedragsstijl kan inzetten bij de omgang met personen uit de overige gebieden op de kaart.
  • Je gaat met je mede-cursisten in gesprek over voor jouw specifieke vragen met betrekking tot de kaart. 
  • We brengen je in beweging om je eigen stijl te erkennen en die van anderen te gaan herkennen door middel van oefeningen op de kaart; een vloermat van 2,5 x 3,5 meter van de Wereld van Verschil 
  • Je wordt geactiveerd om je eigen stijl bewuster in te gaan zetten door middel van oefeningen op de kaart.

Individuele coaching
We gaan anderhalf uur met elkaar in gesprek over jouw gedragstype en de (coach)vragen die je hebt naar aanleiding van de workshop, je PersonalMap of je Persoonlijke Routebeschrijving.

Resultaat
Je weet alles over jouw gedragstype, waar jouw kracht en valkuilen zitten. Ook leer je hoe andere mensen jou ervaren en hoe je jouw gedragsstijl effectief kunt inzetten. 

Trainingsdatum
In overleg.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het