Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

De kracht van LinkedIn en hoe kan deze vóór je werken! Een mooie combinatie van het optimaliseren van je profiel en vervolgens de vaardigheden en kennis concreet in praktijk brengen met medecursisten en een professionele recruiter. 

Je LinkedIn-profiel is al behoorlijk op orde. Je bent bekend met de basisprincipes van LinkedIn. Maar dan begint het eigenlijk pas: hoe haal je er nog meer uit? Hoe word je vakmanschap meer zichtbaar en hoe vergroot je je online- en offlinenetwerk? Want de juiste mensen kennen…daar kom je verder mee!  In deze workshop leer je dat netwerken de manier is om mensen met je mee te laten denken, aan een nieuwe baan te komen en het benutten van alle ins en outs van LinkedIn. Je leert je zichtbaarheid en je presentatie als professional te verbeteren en je netwerk te vergroten.

Programma

E-learning
Je start met een e-learning die je alle input geeft het opmaken van een volledig LinkedIn profiel. De e-learning bestaat uit:

  • Waarom maak je gebruik van LinkedIn?
  • Keywords;
  • De structuur van jou LinkedIn profiel
  • Het observatieschema

Training
In de drie en een half uur durende virtuele training:

  • hoe zoeken recruiters/werkgevers en waar letten zij op;
  • inzicht in persoonlijke en digitale netwerkkanalen;
  • dynamiek van netwerken: handvatten voor je netwerkgesprek, pitch en netwerkplan;
  • optimaal gebruik van de functies, groepen, bedrijven en vacatures;
  • extra onderdelen in je profiel, laat jezelf zien en word gevonden;
  • gebruik maken van status updates en blogs.

Individuele coaching
In drie individuele coachgesprekken ga je samen met een coach aan de slag met onderwerpen als doelgericht netwerken, het voorbereiden van netwerkgesprekken en hoe je LinkedIn kan inzetten voor jou vraagstukken. De resultaten van de e-learning en de training wordt als input gebruikt voor de coachsessies. De coaching is altijd maatwerk. Je bepaalt in overleg met je coach wanneer je de uren in zet, hoelang een coachsessie duurt en hoe deze afspraak plaatsvindt (bijvoorbeeld: mail, telefoon, app, face-to-face, Teams). 

Resultaat
Je weet hoe je kunt netwerken en hebt een volledig en krachtig LinkedIn-profiel en je gebruikt LinkedIn optimaal bij de zoektocht naar nieuw werk en professionele profilering. Je weet hoe je moet zoeken, maar vooral ook hoe je gevonden wordt.  Waarbij jij in staat bent om jezelf op een krachtige en goede manier te presenteren, dat mensen met je mee kunnen denken en jij op een effectieve manier het gesprek aan kan gaan.

Trainingsdatum 
16 november 2022
09:00-12:30 uur

Investering
€1.000,- ex btw

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het