Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Je ziet een fantastische vacature die helemaal op jouw lijf geschreven is. De functieomschrijving, de organisatie, de cultuur, het product, de wensen, de eisen, dit is jouw baan! Vastbesloten om een strak cv en een pakkende brief te schrijven, kruip jij achter je laptop om aan de slag te gaan. Maar dan…dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want je wil het natuurlijk wel meteen goed doen. Jouw cv en brief zijn immers je visitekaartje als je solliciteert bij een bedrijf. Hoe ziet een goed cv eruit? Hoe maak je een pakkende brief? Wat maakt jou onderscheidend? Hoe zorg je ervoor dat ze precies jou kiezen boven alle andere kandidaten die reageren op een vacature? Met al dit soort vraagstukken gaan we aan de slag in deze interactieve virtuele training.

Voorkennis

Een vereiste om deze training met succes te kunnen doorlopen is dat je weet wie je bent, wat je wilt, welke kwaliteiten jij hebt en waar je deze wilt inzetten. Wanneer je hier nog onvoldoende beeld bij hebt adviseren wij je eerst de training ‘Living Your Own future’ te volgen Of kies voor het pakket ‘Loopbaan oriëntatie’ of ‘Check op je loopbaan’.

Programma

1)    Ter voorbereiding op de training doorloop je de (verplichte) bijbehorende e-learning.  Deze e-learning geeft je alle input die je nodig hebt om een effectief cv en treffende brief te maken. Daarnaast helpt het jou bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.
De e-learning bestaat uit:
•    Het maken van jouw onderscheidende cv; 
•    Vacature analyse;
•    Gespreksvoorbereiding.
2)    Een virtuele training ‘Jouw cv en brief’:
•    Toets je cv’s, profielen en brieven van anderen;
•    Krijg je zelf volop feedback van de andere deelnemers en de trainer;
•    Ontvang je tools en tips voor het maken van een onderscheidende cv en aansprekende motivatiebrief.

Resultaat

Je weet wat je kunt, wat je te bieden hebt, waarom je de perfecte kandidaat bent en hoe dit neer te zetten!

Duur

E-learning: 3-4 uur.
Training: 3,5 uur.

Prijs

€ 450,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het