Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Een training die in het teken staat van invloed uitoefenen op je eigen toekomst. Het verkrijgen van inzicht in jezelf en jouw toekomstige arbeidsmarkt gekoppeld aan realistische kansen. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Vanuit de invalshoek besef, inzicht, eigen regie en het creëren van realistische kansen voor jouw toekomstige arbeidsmarkt. Onze aanpak leidt ertoe dat je een scherp beeld krijgt van wat je kunt, wat je zoekt en waarom je ergens op je plaats bent. Wat is jouw onderscheidende vermogen en wat vertel jij de wereld.

Programma

Resultaat

Na de training heb je antwoord op de volgende vragen:

Deze antwoorden en inzichten kun je samenvoegen en een vertaling maken naar een plan van aanpak voor de toekomst. Daarbij geven wij je handvatten voor het volgen van trends en ontwikkelingen van je ‘eigen toekomstige arbeidsmarkt’. Zodat, als je zou willen bewegen, jij ook goed voorbereid bent en stappen kan zetten. Nu of in de toekomst.

Duur

Virtueel: 2 dagen training.
Fysiek: 1,5 dag training incl. overnachting.

Prijs

€ 1.199,- exclusief btw.

 

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het