Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Living your own future, van baanzekerheid naar werkzekerheid. Een training die in het teken staat van invloed uitoefenen op je eigen toekomst. Wie vraagt zich vandaag de dag niet af of zijn baan nog bestaat over 10 jaar, welke wijzigingen er plaatsvinden en welke bewegingen je zelf nog wilt maken. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven in een snel veranderende wereld. Vanuit de invalshoek besef, inzicht, eigen regie en het creëren van realistische kansen voor jouw toekomstige arbeidsmarkt.

Programma
Het verkrijgen van inzicht in jezelf en jouw toekomstige arbeidsmarkt gekoppeld aan realistische kansen. Duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Onze aanpak leidt ertoe dat je een scherp beeld krijgt van wat je kunt, wat je zoekt en waarom je ergens op je plaats bent. Wat is jouw onderscheidende vermogen en wat vertel jij de wereld. Het programma is opgebouwd uit twee interactieve trainingsdagen die je live of virtueel kunt bijwonen. Je kunt sparren met andere cursisten, wij laten je in groepen (virtueel) uiteengaan, geven handvatten en creëren inzicht voor nu en de toekomst.

Resultaat
Na de training heb je antwoord op de volgende vragen:
•    Wie ben ik, wat wil én wat kan ik? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe en waarom liggen daar mijn kwaliteiten en voorkeuren?
•    Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich de komende jaren? Welke trends zou ik ‘logischerwijs’ kunnen en mogen verwachten?
•    Welke kennis, ervaring of specifieke vaardigheden worden er van mij gevraagd en welke zou ik willen inzetten?
•    Passen het vak en de functies nog bij mijn competenties en wensen?
•    Waar liggen mijn kansen?
•    Hoe kan ik het netwerk (o.a. LinkedIn, recruiters, organisaties) voor mij laten werken?
•    Wat vertel ik ‘de wereld’ waardoor andere mensen met mij mee kunnen denken?

Deze antwoorden en inzichten kun je samenvoegen en een vertaling maken naar een plan van aanpak voor de toekomst. Daarbij geven wij je handvatten voor het volgen van trends en ontwikkelingen van je ‘eigen toekomstige arbeidsmarkt’. Zodat, als je zou willen bewegen, jij ook goed voorbereid bent en stappen kan zetten. Nu of in de toekomst.
 


"Hartelijk dank voor de hele leuke en inspirerende training. Ik vond het echt een verademing! Het meest waardevolle onderdeel was het oefenen van ons verhaal. Wat vertel je wel en wat niet, hoe vertel je het en hoe pas je het aan op je toehoorders zodat ze niet in slaap vallen tijdens de boswandeling. Ik was verrast om aan het begin van de training te weten te komen dat het niet alleen mensen zijn die bij mijn organisatie werken, maar ook bij andere organisaties. Blij verrast, want daarmee wordt je gedwongen om je verhaal op zo een manier te vertellen dat ook niet insiders je verhaal kunnen volgen. En dat is zo belangrijk! Zeker na die 15, 20 of zelfs 30 jaar binnen dezelfde organisatie. Je wordt zo echt uitgedaagd om je verhaal goed te krijgen. Af en toe is het dan wat zweten en dat is juist de bedoeling, iets nieuws waarbij je niet op de vertrouwde autopiloot gaat. Deirdre, je deed het geweldig! Het was net alsof we bij elkaar zaten. Je wist een hele aangename huiskamer sfeer te creeren, prikkelde met je vragen en liet de conversatie zijn beloop nemen als die behoefte er was."
 

Ben je benieuwd naar de trainingsdata? Neem contact met ons op via info@nieuwkans.nl.

Annemieke Laverman
Mark Daamen
info@nieuwkans.nl 085-0708520 Contact opnemen