Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

De kracht van LinkedIn en hoe kan deze vóór je werken! Een mooie combinatie van het optimaliseren van je profiel en vervolgens de vaardigheden en kennis concreet in praktijk brengen met medecursisten en een professionele recruiter. 

Je LinkedIn-profiel is al behoorlijk op orde. Je bent bekend met de basisprincipes van LinkedIn. Maar dan begint het eigenlijk pas: hoe haal je er nog meer uit? Hoe word je vakmanschap meer zichtbaar en hoe vergroot je je online- en offlinenetwerk? Want de juiste mensen kennen…daar kom je verder mee!  In deze workshop leer je dat netwerken de manier is om mensen met je mee te laten denken, aan een nieuwe baan te komen en het benutten van alle ins en outs van LinkedIn. Je leert je zichtbaarheid en je presentatie als professional te verbeteren en je netwerk te vergroten.

Voorkennis

Een vereiste om deze training met succes te kunnen doorlopen is dat je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kan. Wanneer je hier nog onvoldoende beeld bij hebt adviseren wij je eerst de training ‘Living Your Own future’ te volgen Of kies voor het pakket ‘Loopbaan oriëntatie’ of ‘Check op je loopbaan’.

Programma

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen:

           - hoe zoeken recruiters/werkgevers en waar letten zij op;
           - inzicht in persoonlijke en digitale netwerkkanalen;
           - dynamiek van netwerken: handvatten voor je netwerkgesprek, pitch en netwerkplan;
           - optimaal gebruik van de functies, groepen, bedrijven en vacatures;
           - extra onderdelen in je profiel, laat jezelf zien en word gevonden;
           - gebruik maken van status updates en blogs.

Resultaat

Je weet hoe je kunt netwerken en hebt een volledig en krachtig LinkedIn-profiel en je gebruikt LinkedIn optimaal bij de zoektocht naar nieuw werk en professionele profilering. Je weet hoe je moet zoeken, maar vooral ook hoe je gevonden wordt.  Waarbij jij in staat bent om jezelf op een krachtige en goede manier te presenteren, dat mensen met je mee kunnen denken en jij op een effectieve manier het gesprek aan kan gaan.

Duur

E-learning: 2-3 uur.
Training: 3,5 uur.

Prijs

€ 450,- exclusief btw.

Aanvragen
Direct aanvragen Stap 1 / 2
Aanhef
Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Volgende
Betaling door
Opmerkingen
Vorige Aanvraag verzenden
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het