Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Werknemer: in beweging blijven!

Blijf jij je ontwikkelen?

Hoe zie jij je toekomst en wanneer ga je met plezier naar je werk? Is werk je grootste uitdaging of is ook juist de balans met privé heel belangrijk?
Hoe dan ook, je werkt dus het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Zo houd je aansluiting met nieuwe technologieën en andere manieren van werken. Je blijft langer gezond en kunt met aanzienlijk meer plezier je vak uitoefenen. Om dit te bereiken, blijf je in beweging.

NieuwKans staat voor die beweging.

Wie vraagt zich vandaag de dag niet al of zijn baan nog bestaat over 10 jaar, welke wijzigingen er plaatsvinden, en welke bewegingen je zelf nog wilt maken. Wij zien vooral de laatste jaren steeds meer flexibiliteit ontstaan bij werkgevers én werknemers. Belangrijk hierbij is verantwoordelijkheid en je committeren aan je gezamenlijke doelen.

Beweging

Beweging is voor ons de eigen regie nemen. Ook is het ondersteuning en advies vragen, waar je het niet alleen kunt of even wilt sparren.

NieuwKans biedt hiervoor concrete activiteiten, opleidingen, coaching en trainingen. Bijvoorbeeld in trainingen in persoonlijke effectiviteit en advies in loopbaanbegeleiding. Alle activiteiten dragen bij aan een realistisch doel. Want: doelen moeten haalbaar zijn, bestendig en realistisch, ook in de toekomst.

Mensgericht

Om te zorgen voor beweging is een mensgerichte aanpak vereist. Jij bepaalt of je stappen wilt zetten en wanneer. Is er een wil? Dan helpen wij je op weg middels ondersteuning. Bijvoorbeeld door je op de hoogte te brengen van alle trends en ontwikkelingen, en door ervoor te zorgen dat je de nodige kennis en/of ervaringen opdoet zodat je direct doelgericht kunt handelen.

Het resultaat? Je wordt deelgenoot van de veranderingen op de arbeidsmarkt. Met besef, eigen verantwoordelijkheid en door het zien en benutten van kansen. Door ontwikkelingen bij te houden, kun je anticiperen op de toekomst.

Bevalt onze aanpak je?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden met NieuwKans. Wij gaan graag met je in gesprek!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!