Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Duurzame inzetbaarheid en jij als werknemer

Doe niks in je leven zomaar, alleen omdat je het kan. Denk en maak je eigen keuzes.

Heb jij als goede werknemer al eens nagedacht over vragen als: wanneer jij als medewerker in je kracht staat en je talenten en competenties volledig benut?

Wat je daarvoor nodig hebt? Zelfinzicht. Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En daarna inzicht in je ontwikkelpunten: hoe kan je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten en zelfbewust in het leven en je werk staan? Hoe blijf jij op de toekomst gericht?

Daarnaast maken ook conflicthantering, timemanagement en omgaan met stress deel uit van het pakket dat je nodig hebt voor duurzame inzetbaarheid.

Onze rol

Wij helpen je op weg bij deze zoektocht. Ook voor de organisatie waar je werkt is dit enorm van belang. Naar onze mening is een organisatie namelijk net zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Mensen met een hoge vitaliteit zitten beter in hun vel, hebben meer levenslust en hebben vaak ook een goede gezondheid. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vitale en bevlogen medewerkers efficiënter en productiever zijn én tot meer tevreden klanten leiden.

NieuwKans heeft reeds vele werknemers effectief verder geholpen met de eigen methodiek voor duurzame inzetbaarheid:

  • Deze medewerkers werden bewust van hun eigen verantwoordelijkheid voor hun inzetbaarheid.
  • Door stil te staan bij hun talent, kwaliteiten en ambities, leerden deze medewerkers zichzelf goed kennen en weten ze waar ze naartoe wilden werken.

Dit alles zorgde ervoor dat de werknemers zichzelf beter konden presenteren en zo blijvend verbonden bleven met interessant werk en inspirerende collega’s. Ze gingen in hun kracht staan en namen zelf de verantwoordelijkheid en het initiatief in hun werk en loopbaan. Zo maakten ze voortdurend werkkeuzes op basis van wat hen inspireert en waar ze een toegevoegde waarde hebben.

Bevalt onze aanpak je?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden met NieuwKans. Wij gaan graag met je in gesprek!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!