Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Outplacement

Reorganisatie of ontslag... wat nu?

Het zal je maar gebeuren, je werkgever gaat reorganiseren of ontslaat je. Betekent dat dat je bijna werkloos bent? Of voel jij je niet meer prettig in je functie en wil jij ander werk?

Zie jouw situatie allereerst als een nieuwe kans; het is tijd voor iets anders!

NieuwKans helpt je

Outplacement, iedereen kan er vroeg of laat in zijn carrière mee te maken krijgen. Zie het niet als een onoverkomelijk iets maar probeer er positief in te staan. Het geeft je namelijk de kans om nieuwe loopbaanmogelijkheden te verkennen. De ruimte voor wellicht verrassende inzichten te verkrijgen of zelfs oude, nooit waargemaakte dromen te realiseren. Een kans om goed geïnformeerd aan te grijpen!

NieuwKans biedt je begeleiding van baan naar baan. Hoe betreed je – soms na jarenlang voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben – de arbeidsmarkt? Het werven van medewerkers gaat op een heel andere manier dan vroeger. Netwerken is van essentieel belang, evenals je presentatie op social media. Digitaal solliciteren, een opvallend CV maken, LinkedIn op de meest effectieve manier inzetten: hoe benader je creatief en realistisch de arbeidsmarkt? Hoe zorg je dat je opvalt tussen de vele kandidaten, op een manier die bij je past en die duidelijk maakt wat jou onderscheidt?

In ons pakket worden praktische en realistische handvatten geboden om hiermee aan de slag te gaan.

Sterk in persoonlijk maatwerk:

Hieronder in grote lijnen het stappenplan.

Analysefase

  • Opstellen van persoonlijk profiel
  • Inzet van psychologische testen en/of onderzoek
  • Inzet van (psychische) begeleiding
  • Inzet van beroepenoriëntatie of beroepskeuzetest

De toeleidingsfase

  • Inzet van een sollicitatietraining
  • iInzet van korte scholing

Bemiddelingsfase

  • Actieve werving door jezelf
  • Actieve werving door NieuwKans
  • Plaatsing en nazorg

Kenmerkend voor het team achter NieuwKans is haar praktische en betrokken aanpak, waarbij persoonlijk contact wordt gemaakt met cliënten en opdrachtgevers. Door onze ervaring resulteert dit in een zorgvuldige en resultaatgerichte benaderingswijze, die door alle partijen als prettig wordt ervaren én die mede daardoor zeer succesvol is.

Bevalt onze aanpak je?

Krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een outplacementtraject? Leg de pagina van NieuwKans.nl dan eens voor aan je leidinggevende of aan de afdeling HRM/Personeelszaken. Wij gaan graag met je in gesprek om samen jouw nieuwe kans aan te grijpen!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!