Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Outplacement

Reorganisatie of ontslag... wat nu?

Het zal je maar gebeuren, je werkgever gaat reorganiseren of ontslaat je. Betekent dat dat je bijna werkloos bent? Of voel jij je niet meer prettig in je functie en wil jij ander werk?

Zie jouw situatie allereerst als een nieuwe kans; het is tijd voor iets anders!

NieuwKans helpt je

Outplacement, iedereen kan er vroeg of laat in zijn carrière mee te maken krijgen. Zie het niet als een onoverkomelijk iets maar probeer er positief in te staan. Het geeft je namelijk de kans om nieuwe loopbaanmogelijkheden te verkennen. De ruimte voor wellicht verrassende inzichten te verkrijgen of zelfs oude, nooit waargemaakte dromen te realiseren. Een kans om goed geïnformeerd aan te grijpen!

NieuwKans is de loopbaanbegeleider die jou kan begeleiden van de ene naar de andere baan. Je vraagt jezelf misschien af hoe je de arbeidsmarkt weer betreedt wanneer je jarenlang voor één werkgever hebt gewerkt. Vroeger ging het zoeken naar het juiste personeel heel anders in zijn werk dan vandaag de dag. Zo is je netwerk van onmetelijk belang, en ook social media speelt een alsmaar groeiende rol in de arbeidsmarkt. Solliciteren via internet, een CV maken dat opvalt in de grijze massa, het inzetten van LinkedIn... dit zijn allemaal zaken die er voor zorgen dat jij zult opvallen tussen de vele kandidaten. Wij gaan met je aan de slag zodat jij je op een creatieve manier jezelf kunt onderscheiden. 

In ons pakket worden praktische en realistische handvatten geboden om hiermee aan de slag te gaan.

Sterk in persoonlijk maatwerk:

Hieronder in grote lijnen het stappenplan.

Analysefase

  • Opstellen van persoonlijk profiel
  • Inzet van psychologische testen en/of onderzoek
  • Inzet van (psychische) begeleiding
  • Inzet van beroepenoriëntatie of beroepskeuzetest

De toeleidingsfase

  • Inzet van een sollicitatietraining
  • Inzet van korte scholing

Bemiddelingsfase

  • Actieve werving door jezelf
  • Actieve werving door NieuwKans
  • Plaatsing en nazorg

Kenmerkend voor het team achter NieuwKans is haar praktische en betrokken aanpak, waarbij persoonlijk contact wordt gemaakt met cliënten en opdrachtgevers. Door onze ervaring resulteert dit in een zorgvuldige en resultaatgerichte benaderingswijze, die door alle partijen als prettig wordt ervaren én die mede daardoor zeer succesvol is.

Bevalt onze aanpak je?

Krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een outplacement traject? Leg outplacementbureau NieuwKans.nl dan eens voor aan je leidinggevende of aan de afdeling HRM/Personeelszaken. Wij gaan graag met je in gesprek om samen jouw nieuwe kans aan te grijpen!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!