Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Met ons 'What's next?' programma zet je de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst.
Hoe wil jij jouw (werkende) leven verder inrichten? Wil je misschien minder werken? Of in een andere vorm of een heel ander vak? Een baan waar je in loondienst een maatschappelijke bijdrage kan leveren? Denk je wel eens aan vrijwilligerswerk, een start als ondernemer of een combinatie van beide (hybride professional)?

Het programma bestaat uit een drietal workshops:

Confidence: een workshop waarin we stilstaan bij een stukje verwerking, helpen wij je structuur aan te brengen in je dag en gaat we kijken naar jouw ‘zingeving’ (missie). Wat zijn de voor jou écht belangrijke doelen in jouw (werkende) leven? Wat voor impact hebben deze doelen op jouw keuzes? Welke activiteiten geven je energie? Wat zijn jouw kwaliteiten en onderscheidende vermogen en in welke behoefte wil jij gaan voorzien?

Perspective: in deze workshop geven wij jou een beeld van de arbeidsmarkt. In welke branches en functies is er vraag, welke kwaliteiten en competenties worden er gevraagd en welke arbeidsvoorwaarden horen hierbij? Zodat jij na deze training inzicht hebt in wat voor jouw realistische kansen zijn die aansluiten bij jouw wensen en ambitie. Waarbij wij ook inzicht geven in de afstand tot deze ambitie en wat jij zelf kunt doen om deze afstand te overbruggen.

Challenge: in deze workshop helpen wij jou om je presentatie-, netwerk- en sollicitatievaardigheden te vergroten zodat jij met zelfvertrouwen, doelgericht kunt begeven op de arbeidsmarkt. Je verbreedt jouw netwerk en hebt kennis en ervaring uitgewisseld met collega’s.

Daarnaast ga je aan de slag met een ervaren coach (4 a 6 gesprekken), welke jou helpt met jouw vraagstukken en het bieden en benutten van netwerk. 

Wanneer je wilt starten als zelfstandig ondernemer zal het programma hierop aangepast worden.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier of info@nieuwkans.nl.

Annemieke Laverman
Mark Daamen
info@nieuwkans.nl 085-0708520 Contact opnemen