Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Ons aanbod bestaat uit een diversiteit aan leervormen die zowel fysiek als virtueel kunnen plaatsvinden. Binnen onze pakketten bieden wij e-learning, webinars, coaching, trainingen, workshops en oefeningen.

Vanuit onze professionele studio's geven wij virtuele trainingen, maar ook combi trainingen waarbij een aantal deelnemers fysiek aanwezig kunnen zijn en een aantal deelnemers virtueel dezelfde training kunnen volgen.

Met coaches en trainingsruimtes in heel Nederland zijn wij altijd dichtbij.
Wij starten altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

Online platform

Wij werken met een online platform welke ondersteuning biedt in de uitvoering van duurzame inzetbaarheid en outplacement. Het online platform bestaat uit een grote diversiteit aan trainingen, workshops, e-learning en oefeningen. Ook kom je via het platform in contact met gelijkgestemden om te sparren, elkaar te inspireren en om informatie met elkaar te delen. 

Werknemer
Het is een heel gebruiksvriendelijk systeem waar je je kunt inschrijven voor workshops en trainingen en ter voorbereiding oefiningen en e-learning kunt maken. Je vind er aanvullende theorieën en oefeningen.

Werkgever
Vanuit het online platform kunnen wij real-time de status van de voortgang volgen, zowel op individueel als op collectief niveau. Daarmee kunnen wij managementinformatie op maat verzorgen. 

 

Annemieke Laverman
Mark Daamen
info@nieuwkans.nl 085-0708520 Contact opnemen
Wij werken onder andere voor: