Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Ons team

Twee mensen die elkaar zijn tegengekomen in het werkveld! Binnen organisaties waar wij opdrachten vervulden hoorden wij vaak elkaars naam. Altijd in aanvullende en vervolgtrajecten. De start van de professionele interesse was gewekt en de contacten werden gelegd. Wij bleken er beiden een gezamenlijke visie op na te houden. Vanuit duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van de mens en zeker net zo belangrijk; vanuit samenwerken, delen en wederkerigheid.

Zo is Nieuwkans opgestart. Een organisatie die alles doet vanuit onze visie ‘living your own future’. Invloed kunnen uitoefenen op je eigen toekomst. Voor ons betekent dit; duurzaam inzetbaar zijn en blijven in een snel veranderende omgeving.  Dit betekent soms keuzes maken. Keuzes maken start met inzicht en vertrouwen. Waarbij je niet altijd hoeft te bewegen, maar als je zou willen bewegen jij ook kunt bewegen.

Wat ons betreft zijn daar een aantal dingen belangrijk voor; alles start met kennis over jezelf, in welke behoefte wil jij voorzien nu en in de toekomst. Wat is jouw onderscheidende vermogen?  Het volgen van trends en ontwikkelingen is daarbij belangrijk zodat jij altijd weet waar jouw realistische kansen liggen. 

Annemieke Laverman en Mark Daamen zijn de partners van Nieuwkans en werken dagelijks, elk vanuit hun eigen expertise, aan het optimaal ondersteunen van werkgevers en werknemers. Vanuit een persoonlijk en pragmatische aanpak. 
Leonie Commandeur maakt het team compleet en draagt zorg voor de organisatie van de begeleiding, trainingen, e-learning en is het aanspreekpunt bij vragen.

Gezamenlijk blijven wij ook invloed uitoefenen op onze eigen toekomst. Wij blijven ontwikkelen en gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen wij creatieve en innovatieve invulling geven aan de begeleiding. Altijd maatwerk, kwaliteit en uitgaande van je eigen professie. Alleen doen waar je echt goed in bent. Dit is voor ons de reden om samenwerkingsverbanden met andere partijen aan te gaan. Door aanvullende specialisme te koppelen kunnen wij het optimale aanbieden bij onze klanten.

Wil je weten wat dat voor jou kan betekenen? Wij vertellen je hier graag meer over.

     

DilemmaManager, van inzicht naar impact

Wij hebben een samenwerkingsverband met DilemmaManager, een uitgeverij van e-assessments en belevingsonderzoeken. Deze methodiek geeft inzicht in de kansen en risico's ten aanzien van jouw persoonlijke ontwikkeling.