Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Ons team

Living Your Own Future

Invloed kunnen uitoefenen op je eigen toekomst. De regie hebben op je loopbaan zodat, als je zou willen bewegen, je zou kunnen bewegen en jij jouw eigen pad kunt regisseren. Van jong professional die carrière wil maken tot professional die de focus heeft op work/live balans, tot de senior professional die zijn laatste jaren op een andere manier invulling wil geven. Vanuit regie en eigen verantwoordelijkheid. Onze begeleiding is altijd gekoppeld aan kansen creëren, realisme, duidelijk resultaat en een duurzaam passend dienstverband, ondernemerschap of invulling van vrije tijd. Nu en in de toekomst.

 

Onze Organisatie 

Nieuwkans is een organisatie die zich onderscheid bij de ondersteuning van de ontwikkeling van de medewerkers op de werkvloer. Denk aan gedrag, loopbaanontwikkeling, outplacement en tweede spoor.

Nieuwkans is opgericht door mij, Annemieke Laverman, in 2012 en was destijds één van de eerste qua netwerkorganisatie. Mijn oorsprong ligt bij de financiële dienstverlening waar ik verandertrajecten en reorganisaties begeleidde naar de nieuwe werkelijkheid. Wat ik daar al snel merkte, was dat de medewerkers niet vaak bezig waren met hun toekomst. Pas als zij op een gedwongen kruispunt komen te staan, gaan zij nadenken over waar ze goed in zijn en wat ze wellicht nog meer kunnen betekenen binnen de organisatie. Onzekerheid doet iets met de mens; er ontstaan twijfels en dat doet iets met je zelfvertrouwen.

Ik geloof erin dat als je weet wat je kwaliteiten zijn en in welke behoefte je wilt voorzien, je veel beter regie kunt hebben op je loopbaan. Inzicht geeft vertrouwen en daardoor zie je waarom bepaalde rollen wel en niet passend zijn en welke stappen je kunt zetten om ergens naartoe te kunnen groeien. 

Zo is Nieuwkans gestart. Een organisatie die alles doet vanuit onze visie Living Your Own Future. Invloed uitoefenen op je eigen toekomst. Voor ons betekent dit duurzaam inzetbaar zijn en blijven in een snel veranderende omgeving. Dit betekent soms keuzes maken; keuzes maken start met inzicht en vertrouwen. Waarbij je niet altijd hoeft te bewegen, maar als je zou willen bewegen je ook kunt bewegen.

Wat ons betreft zijn daar een aantal dingen; alles start met kennis over jezelf, in welke behoefte wil je voorzien, nu en in de toekomst. Wat is jouw onderscheidend vermogen? Het volgen van trends en ontwikkelingen is daarbij belangrijk, zodat jij altijd weet waar jouw realistische kansen liggen.

 

Ons Team

Ik geloof er heilig in dat je met elkaar de beste dingen kunt realiseren. Mijn uitgangspunt is altijd geweest: waar je goed in bent moet je zelf faciliteren, waar een ander beter in is, moet je bij diegene neerleggen. Zo kan eenieder altijd optimaal presteren, want dingen doen waar je goed in bent geven je energie. 

Nieuwkans is een organisatie die werkt met gecertificeerde zelfstandige coaches en trainers met allemaal hun eigen expertise. Onze kracht is dat wij altijd ons eigen netwerk groot houden, de trends en ontwikkelingen vanuit de markt met elkaar ophalen en delen en een landelijke dekking kunnen garanderen. Los van alle voordelen, werken met mensen met passie en (andere) expertise is gewoon heel leuk en ook dat merkt de medewerker en de organisatie!

Gezamenlijk blijven wij ook invloed uitoefenen op onze eigen toekomst. Wij blijven ons ontwikkelen en gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen wij creatieve en innovatieve invulling geven aan de begeleiding. Altijd maatwerk, kwaliteit en uitgaande van eigen professie. Alleen doen waar je echt goed in bent. Dit is voor ons de reden om ook samenwerkingsverbanden met andere partijen aan te gaan. Door aanvullend specialisme te koppelen, kunnen wij het optimale aanbieden bij onze klanten.

Wil je weten wat dat voor jou kan betekenen? Wij vertellen je hier graag meer over.

        

 

 

 

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het