Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 085-0708520
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Over NieuwKans

Vraagstukken op het gebied van mens en werk zijn er in alle soorten en maten. Hiervoor zoek je dan ook een partnerbedrijf met kennis van zaken. Een organisatie met een duidelijke toegevoegde waarde die de moeite neemt een duurzame relatie met jouw organisatie op te bouwen.

NieuwKans is een multifunctioneel bureau dat werkgevers en werknemers ondersteunt bij duurzame inzetbaarheid van de mens. Dit kan zijn bij het vinden van nieuw, passend werk binnen of buiten de huidige organisatie. Middels persoonlijke ontwikkeling en passende opleidingen/trainingen.

Onze cultuur

Plezier in ons werk en oprechte interesse in mensen staan bij ons bedrijf centraal. In onze begeleiding spreken wij mensen erop aan te (her)ontdekken wat in hun leven van werkelijke waarde is, wat hen drijft en bezighoudt, en te vertrouwen op hun ervaring. Wij sporen mensen aan om andere paden te verkennen en onder begeleiding te gaan bewandelen.

Ons team

De coaches van NieuwKans zijn experts op het gebied van ontwikkeling van mensen op het gebied van duurzaam inzetbaarheid, loopbaancoaching & outplacement.

Personeel

Alle NieuwKans coaches hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven of bij de overheid. Daarnaast zijn zij ook allen ondernemers en beschikken zij over een uitgebreid netwerk. Kortom, uitstekende sparring partners voor iedereen met loopbaanvragen.

Bekijk hier het overzicht en hun eigenschappen van de bij ons aangesloten coaches :

Bekijk onze coaches

Al onze coaches hebben verschillende trainingen en opleidingen gevolgd. De meeste bezitten een sterke erkenning binnen hun vakgebied van registers zoals :

noloc logo vereniging voor loopbaanprofessionals oval logo opleidingen dienstverlening cmi logo

 

NieuwKans is zoals je ziet dan ook geen enorm groot bedrijf. En eerlijk gezegd willen wij dit graag zo houden. De kleinschaligheid waarborgt de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze cliënten. Het is de bedoeling dat de kwaliteiten van de cliënt naar boven komen en valkuilen vermeden worden zodat deze met zekerheid naar de toekomst kan kijken.

Wij werken op dagelijkse basis voor vele organisaties die waarde hechten aan een optimale inzetbaarheid van hun medewerkers. Hierbij sturen we op de inzetbaarheid van medewerkers op de arbeidsmarkt van vandaag én morgen.

Zie ook wel onze referentiepagina voor een beknopt overzicht :

Bekijk onze referenties

Bevalt onze aanpak je?

Informeer dan ook eens volledig vrijblijvend naar de mogelijkheden via NieuwKans. Wij komen graag met je in gesprek!

Hulp nodig? Samen opzoek
Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen
Wij werken voor:
Een kans van slagen heeft pas iets, als je het een echte kans geeft!