Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Als organisatie en als mens ontkom je er niet altijd aan. Je bent aangezegd en de organisatie en de medewerker nemen afscheid van elkaar. Voor beide partijen een spannend en zorgvuldig proces. Hoe ziet de toekomst eruit?

Voor ons het belangrijk dat wij ondersteuning kunnen bieden. Voor de werkgever vanuit goed werkgeverschap. De kans op het vinden van een nieuwe baan en de snelheid waarmee dat gebeurt neemt onder professionele begeleiding aanzienlijk toe en vanuit de werknemer vanuit een onafhankelijke partij die de ervaringen en kennis heeft van de arbeidsmarkt.

Het doel van ons outplacementtraject is de boventallige medewerker van uw organisatie op een zo goed mogelijke manier begeleiden naar een nieuw duurzaam en passend dienstverband. Daarbij willen wij graag ambassadeurs creëren, zowel voor uw organisatie als voor Nieuwkans.

Dit doen wij door onze persoonlijke aanpak, waar maatwerk en resultaatgerichtheid centraal staan. Hierdoor kunnen medewerkers met een positief gevoel de stap naar een andere werkgever laten maken of de start naar zelfstandig ondernemerschap.

Wij werken onder andere voor:
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het