Contact

NieuwKans B.V.
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

T 06-57 035 014
E info@nieuwkans.nl

Contact opnemen

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit richt zich op het vergroten van de kwaliteiten en persoonlijke kracht van medewerkers: het optimaal besteden van beschikbare tijd in werk en privéleven. Met plezier naar het werk gaan en succesvol blijven functioneren kan als medewerkers hun talenten en eigenschappen op de juiste manier weten in te zetten. Deze persoonlijke effectiviteit geeft hen namelijk kracht om het beste uit zichzelf te halen. Maar hiervoor is zelfinzicht nodig: weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En daarna inzicht in ontwikkelpunten: hoe kan de persoonlijke effectiviteit worden vergroot, zodat er meer uit jezelf wordt gehaald? In de training persoonlijke ontwikkeling gaat de werknemer zelf aan de slag om zijn of haar persoonlijke kracht, zelfsturing en sociale weerbaarheid te versterken.

Haal meer uit jezelf met NieuwKans

Bij NieuwKans krijgen werknemers een persoonlijke aanpak. Gezamenlijk bepalen we welke groeipunten aandacht nodig hebben. In een intakegesprek spreken we deze punten door en maken we een plan van aanpak.

Onze werkwijze

Vanaf het begin stellen we een aantal doelen op die haalbaar en realistisch zijn. Daarnaast staat de werknemer (weer) zelfbewust in het leven en in het werk, is en blijft hij/zij op de toekomst gericht, heeft hij/zij meer inzicht in eigen talenten en kan hij/zij omgaan met stress.

Bij NieuwKans geloven we in persoonlijke begeleiding. Daarom bieden we als coach persoonlijke ontwikkeling diverse leermethodes aan. Want wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Om persoonlijke ontwikkeling te verbeteren kan er worden deelgenomen aan:

  • Masterclasses;
  • Workshops;
  • Training persoonlijke effectiviteit;
  • Cursus persoonlijke effectiviteit.

In een persoonlijk gesprek bepalen we welke leermethode het beste bij de werknemer past. Concreet betekent dit dat we maatwerk bieden, zodat persoonlijke doelen behaald zullen worden.

Training persoonlijke ontwikkeling: de voordelen

De basis van goed kunnen samenwerken begint bij vertrouwen hebben in elkaar, en vertrouwen begint bij elkaar beter leren kennen: Wie is de ander? Welke 'chemie' ontstaat er als we samen iets willen bereiken? En hoe worden we als team samen effectief?

Bij de training persoonlijke effectiviteit gaat het altijd om het begrijpen en bewust maken van het eigen én andermans gedrag. Het resultaat?

  • Werknemers kunnen beter omgaan met spanningen en stress;
  • Werknemers kunnen omgaan met het ontvangen en geven van feedback;
  • Werknemers krijgen inzicht in hun kwaliteiten en functioneren op het werk;
  • Werknemers krijgen inzicht in (het gevolg van) hun keuzes, gedrag en verantwoordelijkheid;
  • Werknemers kunnen effectieve assertiviteit toepassen waarbij de relatie met de ander gezond blijft.

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een coach persoonlijke ontwikkeling? NieuwKans is dagelijks bereikbaar om jou advies op maat te geven. Neem contact op met onze coach persoonlijke effectiviteit voor meer informatie of advies.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het